Kamratstipendiet 2022


Kamratstipendiet har röstats fram tre kandidater till stipendiet.

Einar Palmberg Strengbom är nominerad för hans engagemang i andra studenter på KTH. Einar är en glädjespridare som höjer stämningen på hela arkitektskolan. Han är generös med både sin tid och kunskap till andra studenter och hjälper alla som frågar. Dessutom har han varit engagerad i sektionen både som ekonomi ansvarig och revisor under grundutbildningen och hjälpt ett antal årskurser att lära sig autocad och rhino.

Niklas Malmrot är nominerad för att han genom alla år alltid har haft en otroligt positiv inställning mot alla runt omkring honom. Om man ber honom om hjälp så ställer han alltid upp oavsett om det är personligt, skolan eller inom sektionen och oavsett om han står nära personen eller precis har träffat honom. Han är expert på att sprida glädje vart han än går och är inte rädd för att bjuda på sig själv. Man känner sig alltid välkommen, inkluderad och glad i hans närhet!

Ivar Svensson är nominerad för att han pratar och är trevlig mot alla men framför allt ger sig tid att prata och vara trevlig mot alla. Hans fika som han bjuder på med jämna mellanrum är även magnifikt. Han ställer verkligen upp för alla! Det är viktigt för honom att alla känner sig inkluderade och han sprider positiv energi och är en allmänt go kille!