Mottagningen

Din första tid som student tar Mottagningen hand om dig. Under fyra veckor i augusti/september hjälper Mottagningen till att välkomna de nya studenterna till skolan och ser till att de får den bästa möjliga starten på sin utbildning. Mottagningen leds av Mottagningsansvarig student (MAS, eller som det i folkmun benämns: MA).

Under Mottagningen bjuds det på sittningar, aktiviteter, AW:s hos företag och teambuilding för att Ettan ska lära känna varandra och bli sammansvetsade som klass.

Självklart har inte Mottagningen sin verksamhet enbart på sommaren – utan jobbar hela året för att planera och jobba fram ett schema och en plan för de nyantagna att följa. Du får chansen att skapa kontakter med andra sektioner och företag och lär dig allt vad det innebär att vara en Phadder. Under höst- och vårterminen svetsas Mottagnings-gänget samman och blir en supertrupp som alltid har kul tillsammans!

Om du vill ha skoj så är Mottagningen rätta stället för dig!

MA i år är Melina Ellvin (bild nedan).

Vill du ha kontakt med Mottagningen kan du maila mottagning@arkitektursektionen.se eller skicka iväg ett meddelande på deras Instagram.