Fanbärare

Det prestigefyllda uppdraget med att vara sektionens fanbärare har i år getts till Cornelia Haag samt Gottfrid Björk som vice fanbärare.

Cornelia Haag har blivit nominerad och inröstad som Fanbärare eftersom hon har gjort mycket för sektionen. Hon har suttit (och sitter) i styrelsen där hon drivit sektionen framåt och lagt ner mycket tid och energi på att skapa en bra förutsättning för arkitektstudenterna att vara engagerade och för sektionens stabilitet genom bland annat god dokumentation. Därtill har hon under flera år varit engagerad i mottagnignen och utvecklat den, främst i sin roll som mottagningsansvarig. Tack vare dessa engagemang förtjänar hon enligt sektionen att vara vår Fanbärare!

Gottfrid Björk har blivit nominerad och inröstad som Vice Fanbärare eftersom han har gjort en massa för sektionen men är oftast inte den som står längst fram eller låter högst. Dock finns han alltid där och det förtjänas att hyllas! Han säger aldrig ett ont ord om en annan människa och låter konstant andra personer få skina. Han finns där och stöttar en så fort man behöver något och ber aldrig om något tillbaka. Han hjälper alltid till och gör så mycket för sektionen. Han förtjänas att stå i ramljuset för det fantastiska arbete han lagt ner på sektionen och förtjänar därför att vara vår Vice Fanbärare!