HÖSTMÖTE 2020

Den 16 September är det dags, Höstmöte covid-19 edition. Ingen har väl missat vad som pågår i samhället just nu och självklart anpassar vi mötet efter rådande omständigheter. Detta innebär att vi flyttar mötet från den traditionsensliga A108 till Nya matsalen på Nymble, där vi har möjlighet att få in fler medlemmar utan att kompromissa om riktlinjer som att hålla avstånd. Utöver detta lever vi i Zoom:s år och därmed kommer det även finnas möjlighet att närvara via zoom, där vi kan erbjuda votering (dock ej om någon yrkar sluten votering), möjlighet att skicka in frågor till mötet samt att allmänt följa med vad som händer. Väljer du istället att närvara fysiskt ingår även mat och större frihet att delta i diskussioner mm.

All information kommer läggas ut i evenemanget så se till att attenda/anmäla intresse där, detta gäller även ifall ni vill vara med via länk – gå då in och anmäl det i inlägget under “diskussion” i själva evenemanget, för att vi ska kunna uppskatta hur mycket IT-support vi kommer behöva under mötet. Har ni inte tillgång till facebook och vill närvara via länk eller saknar någon information så ber vi er skicka iväg ett mail till info@arkitektursektionen.se så löser vi det tillsammans!

 

Självklart ber vi er stanna hemma och hoppas ni kryar på er snabbt ifall ni känner symptom och allmänt följer FoHM rekommendationer, ni får jättegärna vara med via Zoom ändå!

 

Höstmöte 2020

Nya Matsalen, Kårhuset Nymble

16/9 klockan 17.00

 

Möteshandlingar bifogas enligt nedan:

Dagordning, höstmötet 2020

Kandidaturlista höstmöte 2020

Proposition 1, arkitektursektionens styrelse, Höstmöte 2020

Proposition 2, arkitektursektionens styrelse, Höstmöte 2020

Proposition Ekonomisk policy, Höstmöte 2020

Motion från medlem, höstmötet 2020

Motpropositon, ändring av bemärkelsereglementet, höstmötet 2020

 

Vänliga hälsningar

Arkitektursektionen THS