SM4

Nu är det dags för SEKTIONSMÖTE! (SM4)

Nu är sommaren slut! Den 20 september är det dags för det FÖRSTA sektionsmötet det här läsåret. 

Mötet kommer hållas efter skoltid (17:30 ish) och kommer hålla på i en av föreläsningssalarna i A-skolan. Ifall mötet drar ut på tiden kommer vi att avbryta mötet och fortsätta dagen efter, den 21 september. 

Det här kommer att bli ett stort möte och fokus kommer främst att läggas på att fylla lediga positioner inom sektioner. Det här är det sista sektionsmötet under sektionens verksamhetsår 2022-2023 och därmed behöver rollerna för nästa verksamhetsår bestämmas! En ny styrelse behövs, tillsammans med utskottsansvariga samt ekonomiskt ansvariga för dessa. För alla lediga positioner och för att ANSÖKA/NOMINERA någon, följ den här länken: länk

Observera! Endast ansvarspositioner kommer att fyllas under mötet. Om du vill engagera dig i ett utskott eller nämnd men inte vara ansvarig för en sådan kommer det finnas tillfälle för dig att gå med senare!

Det är också möjligt att lämna in motioner och interpellationer. En motion är en förfrågan om att ändra något inom våra styrdokument och en interpellation är en fråga som ställs i relation till någon del av styrdokumenten. Mall för hur man skriver en motion/interpellation finns här och här. Mejla färdiga motioner till info@arkitektursektionen.se.

Vi kommer att sälja lila ovvar och andra sektionsrelaterade plagg under mötet. Det kommer också att serveras mat under mötet. 

VIKTIGT! Om du vill ha yttranderätt vid mötet behöver du vara medlem i sektionen (genom THS). Läs mer om medlemskap här: https://ths.kth.se/sv/membership 

Mötet är ett perfekt tillfälle att sy fast märken på sin ovve för den som redan har en ovve! Så ta med ovven, märkena och ett sykit!

Ses där!