Antagen!

Hej alla nyantagna arkitektstudenter!

Grattis till antagningen, och vad roligt att Du har valt en spännande och intressant utbildning.

Den 13:e augusti kommer det vara obligatoriskt upprop för er som börjar första året på KTH Arkitektur, och direkt därefter drar mottagningen för klass A18 igång!

”Vad menar dem med mottagning?” undrar kanske Du… Mottagningen är till för att Du som nyantagen student på KTH ska få en så bra start som möjligt på Din nya utbildning. Två veckor fullspäckade av event, fester och andra aktiviteter kommer ge en naturlig öppning för Dig att lära känna andra studenter både inom- och utanför Ditt program och Din sektion.

I och med att det är mycket som kommer hända under de kommande veckorna kommer det finnas olika medier vi använder för att föra ut information till Dig. Vi kommer främst använda oss av denna hemsida, Facebook-gruppen ’KTH Arkitektur 2018’ och mailutskick. Innan uppropet kommer även en katalog med information skickas ut till Dig, där det beskrivs mer i detalj om vad som kommer hända.

Vi kommer också vara aktiva på mottagningens Instagram-konto, ’arkitekturmottagningen’, för att dela med oss i bildform om vad vi gör under mottagningsveckorna.

Mottagningen är helt frivillig, men vi hoppas att Du ser fram emot att umgås med oss och få en rolig start på studietiden.

Vi ser verkligen fram emot att träffa just Dig!

// Mottagningsansvariga, Plan-18 och Phaddrar