Mottagningen 2021

Hej alla glada nØllan! Vad kul att just DU vill vara med under vår mottagning. På denna sida kommer du hitta all information kring schema och akriviteter för dagen samt uppdateringar om ändringar.

Måndag 16/8

VÄLKOMNA NØLLAN. Idag smäller det!

Alla phaddrar är så taggade på att äntligen få träffa nØllan! Vi ses utanför A-skolan (Osquars Backe 5) kl. 10:00. Där väntar era Teamledears samt Gamemasters och Boosters för att hälsa er välkomna. nØllan kan se framemot två veckor fullspäckad med roliga aktiviteter, festligheter och andra event för att få en så bra start här på KTH och Arkitekturprogrammet som möjligt.

❗️Kom ihåg att uppropet kl. 12.40 imorgon är obligatoriskt oavsett om man vill delta på mottagningsaktiviteter eller inte. Alla som ska med på uppropet samlas utanför KTH Entré (Drottning Kristinas väg 4).

Tisdag 17/8

Första dagen på mottagningen är över! Idag börjar introkursen kl 9:00 med en introduktion av Erik Wingqvist, lärare på skolan som är ansvarig för er första kurs. Den kommer att ske digitalt över Zoom och den länken hittar ni här: https://kth-se.zoom.us/j/62061420674

Föreläsningen pågår ca 30-45 minuter och sedan kommer ni att kunna åka in till skolan mellan 11-12 för att hämta ut ert material och instruktioner på plats i A-skolan. Erik kommer att vara där för att kunna svara på frågor, tillsammans med en av era phaddrar.

Mottagningen börjar igen kl 12 vid A-skolan med en introduktion av Arkitektursektionen och vilka föreningar som finns på skolan, där Arkitekturstyrelsen även kommer att bjuda er på lunch. Under lunchen kommer det finnas möjlighet att köpa biljetter för onsdagens Toga-gausqe, en tradition här på A med tema av antikens Grekland. Det finns bara ett begränsat antal platser så se till att säkra din plats! Ni kommer också få möta första utskottet från arkitektursektionen Arkipelago i en möbelworkshop under eftermiddagen. Sedan avslutar vi dagen med att ha en AW uppe på Nymble terassen. Där det också kommer finnas möjlighet att köpa mat och dryck. 

Onsdag 18/8

Ännu en fullspäckad dag under mottagningen. Hoppas nØllan blivit tillräckligt uppvärmd under måndagens introgausqe för idag tågar den årliga togatraditionen in med olympiad under dagen och med mottagningens första “riktiga” gausqe på kvällen. Ta med kämpaglöden och sångrösten så blir det en dag iklädd egentillverkad toga-outfit såklart! Vi kör vi igång först kl. 12:00 i A-skolan med en lunchföreläsning med Sveriges Arkitekter efter introkursen!

Efter lunchföreläsningen med Sveriges Arkitekter idag kommer det ske en  biljettförsälning i Amöban. Denna gång gäller det banquetten med Data som går av stapeln på lördag. Det finns ett begränsat antal platser så se till att säkra din! Har du anmält dig till Togagausqen ikväll men inte betalat så finns möjlighet att göra det också.

OBS! Regnkläder och paraply är att rekomenderas för nØllan. Det vankas regn idag och vi kommer befinna oss utomhus större delen av dagen.

Torsdag 19/8

Idag var nØllans första dag på ritsal!. Grupppphaddrarna möter upp er vid A-huset och ser till att nollan kommer rätt. Efter detta blir det ytterligare en lunchföreläsning, denna gång om JML (jämställdhet, mångfald och lika villkor). I samband med detta kommer det säljas biljetter för brunchgausqen på lördag. Så håll utkik under torsdagens lunch för att säkra din plats.  Dessutom kommer nØllan lära sig om vett och etikett på studentvis inför banquetten med Data på lördag.

Under eftermiddagen så möts vi upp med våra kära kamrater från Byggsektionen för en gemensam aktivitet och häng på kvällen. Där kommer det ocks finnas möjlighet att köpa mat och dryck. Detta sker tilll stor del utomhus så se till att ha kläder efter väder!

Fredag 20/8

Dagen inleds med en lunchföreläsning med Norrkonsult samt en följande kubturnering. Sedan kommer nollan ge sig ut på äventyr och “bygga upp ett lag” i Phaddermon (kläder efter väder). Vi avslutar dagen med att ha en pub tillsammans med sektionsutskottet festeriet med tema Super Mario kl. 18:00. Det kommer säljas mat på plats, och baren är fylld med märken, temadrinkar och annat gott! 

Har du inte en biljett för Brunchgausqen imorgon? Försäljningen kommer att återupptas under dagen. Håll utkik!

Måndag 23/8

Idag kommer vi att samla 9:45 utanför A-skolan för att gemensamt gå till föreläsning med flera spännande föreläsare under förmiddagen som startar igång Samhällsbyggnadslänkens dag. Det kommer att bjudas på lite lunch, för att sedan gå ut i stan för studiebesök och olika stationer. Samhällsbyggnadslänken har även gjort ett digitalt program, där de har släppt en liten förhandstitt nu och hela versionen släpps imorgon vid lunch. Ni hittar den på www.länkdin.com.Under dagen kommer även en fet tävling att anordnas där fina priser utlovas av Samhällsbyggnadslänken så se till att vara på hugget och kom otroligt taggade! 

OBS! Se till att ha bra skor på er och kläder efter väder – för det kommer att gås runt en hel del.

‼️‼️ Vi har lite tråkiga nyheter, IsB, sektionen vi hade ett samarbete med i torsdags har fått bekräftat Covid-19 fall. Vi måste därför ställa in dagens aktiviteter tills vi har fått en bild över smittoläget. Så fort vi har mer information så kommer vi ut med detta. Vi vill uppmana er alla att ta ett PCR-test, då kan vi komma tillbaka när dessa visar neggativt. 

Vi hoppas kunna ses snart igen ‼️‼️

MOTTAGNINGEN 2021