Mottagningen

Mottagningen äger rum 14–27 augusti och är till för att DU ska få en bra start på utbildningen. Dessa två veckor är fyllda av en mängd olika aktiviteter och vi hoppas att du ska hitta något som passar just DIG. Mottagningen är frivillig och du får delta precis så mycket eller lite du vill. Vi vill vara tydliga med att Mottagningen INTE är en nollning. Vi finns för att ge dig en rolig, trygg och intressant introduktion till utbildningen, skolan och branschen. Mottagningen är också en bra chans att träffa och lära känna dina blivande studiekompisar innan utbildningen drar igång.

Hos oss är ALLA välkomna! Oavsett tidigare erfarenhet av universitetsstudier, förhållande till alkohol, ålder, kön, om du är nyinflyttad eller har bott i Stockholm länge etc. har vi som mål att du ska trivas, och känna dig välkommen, under Mottagningen.

Exempel på aktiviteter som erbjuds under mottagningsveckorna är:
– Studiebesök och After Work på olika arkitektkontor
– Middagar och fester
– Designa och bygga tält för övernattning
– Lekar
– Föreläsningar

Vi som arrangerar Mottagningen kallas faddrar. Vi finns på plats för att guida, informera och sprida glädje. Till oss kan du vända dig om det är något du undrar över, är orolig för eller känner dig osäker på. Vi finns till för att DU ska känna stöd och trygghet. Faddrarna är studenter, från olika årskurser på arkitekturskolan, som arbetar ideellt för att göra Mottagningen så bra som möjligt!

Mvh Mottagningsgruppen

Gå med i mottagningsgruppen

Vill du hjälpa till med arbetet att ge nyantagna arkitektstudenter en bra start på sin utbildning? Gå med i mottagningsgruppen! Mottagningsgruppen består av studenter från flera årskurser på skolan och har i uppgift att planera ”n0llans” första veckor. Vårt mål är att alla ska känna sig välkomna, ha roligt och få en introduktion till yrket, arkitektskolan, KTH och arkitektursektionen.

Vi träffas på torsdagar kl 12:00 i ett av grupprummen på plan 3.

 

Vill du hjälpa till som fadder under mottagningsveckorna? Kontakta mottagningsansvarig.

Mail: mottagning@arkitektursektionen.se

Mottaningsansvarig

Amalia Berglöf och Ella Engström är Mottagningsansvarig inom Arkitektursektionen 2016/2017. De har svaret på alla frågor som rör mottagningen.